Tehnologija

KODAK

Zdravlje naših pacijenata nam je uvijek na prvom mjestu. Iz tog razloga u našoj ordinaciji koristimo vrhunsku rdg digitalnu dijagnostiku tvrtke KODAK te time smanjujemo količinu zračenja na samo 10% u odnosu na klasične rdg tehnologije.

kodak
kavo

KAVO

Kako bi se naši pacijenti osjećali ugodno i dobili najkvalitetniju uslugu, naša ordinacija je opremljena proizvodima tvrtke KAVO koja je apsolutni svjetski broj jedan u opremanju ordinacija dentalnom opremom i nasadnim instrumentima.

W&H

U oralnoj kirurgiji i implantologiji koristimo nasadne instrumente i fiziodispenzere vrhunskog proizvođača W&H koji nam omogućavaju besprijekoran rad i najvišu kvalitetu usluge za pacijente.

w-and-h
ankylos

ANKYLOS – DENTSPLY

Lider svjetske dentalne implantologije.

U našoj ordinaciji već dugi niz godina radimo s implantatima vrhunskog njemačkog proizvođača ANKYLOS. Dugogodišnje iskustvo, tradicionalna njemačka kvaliteta i usavršavanje na radnim seminarima proizvođača, temelj su uspješnosti našeg rada.

BEYOND

Među velikim brojem različitih načina izbjeljivanja, izbjeljivanje BEYOND lampom pokazalo se kao jedno od najnaprednijih, najučinkovitijih i najsigurnijih metoda.

BEYOND lampa za izbjeljivanje filtrira štetno ultraljubičasto svjetlo i znatno reducira toplinu kroz niz obloženih optičkih leća i 12 000 optičkih vlakana što smanjuje preosjetljivost zubi i ovakav način izbjeljivanja zubi čini ugodnim i sigurnim za pacijente.

beyond
statim

STATIM

Kako bi našim pacijentima osigurali visoku razinu sigurnosti, korištenjem uređaja Statim provodimo najviše kriterije sterilizacije po standardima Svjetske zdravstvene organizacije.