O nama

Tradicija koja traje već tri generacije doktora dentalne medicine

1951

Dentalna medicina “ulazi” u obitelj Sambunjak 1951. godine kada dr. lvan Sambunjak završava studij u Zagrebu i započinje svoju uspješnu četrdesetogodišnju karijeru.

Prvo radno mjesto nalazi u Senju, gdje ostaje oko godinu dana, a potom dobiva stalno radno mjesto u stomatološkoj službi tadašnjeg Doma zdravlja Rijeka, gdje na poslovima protetike radi do umirovljenja.

1979

Dr. Theo Sambunjak, sin dr. lvana, diplomirao je 1979. godine na studiju stomatologije pri Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, u prvoj generaciji studenata koji studij upisuju 1973. godine.

Po završenom studiju i pripravničkom stažu radi na Klinici za oralnu i maksilofacijalnu kirurgiju u KBC Rijeka do 1989. godine, kada u Dramlju kraj Crikvenice otvara privatnu stomatološku ordinaciju.

2009

Dr. Denis Sambunjak, unuk dr. lvana Sambunjaka i sin dr. Thea Sambunjaka diplomirao je na studiju stomatologije 2009. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci i po završenom pripravničkom stažu ostaje raditi u obiteljskoj ordinaciji.

Tradicija duga više od šezdeset godina nastavlja se trećom generacijom doktora dentalne medicine, redovitim usavršavanjem na seminarima, tečajevima i kongresima u zemlji i inozemstvu, sa željom pružanja što bolje usluge našim pacijentima.

2010

U lipnju 2010. otvorili smo nove, vrhunski opremljene ordinacije na novoj lokaciji u Klanfarima, u prekrasnom ambijentu s pogledom na kvarnerske otoke i riječki zaljev.

Hvala svima koji već dugi niz godina brigu o svom oralnom zdravlju povjeravaju našoj obitelji i suradnicima.

Stručni tim

Theo Sambunjak

Theo Sambunjak

Doktor dentalne medicine

Voditelj ordinacije

Denis Sambunjak

Denis Sambunjak

Doktor dentalne medicine

Julijana Simić

Julijana Simić

Medicinska sestra

Dolores Sambunjak

Dolores Sambunjak

Asistentica

Naš odnos prema pacijentu

Najveću moguću pozornost, osim u brizi o oralnom zdravlju naših pacijenata, posvećujemo oduvijek i odnosu s pacijentima. Taj je odnos otvoren, srdačan, gotovo  prijateljski, čime uobičajenu nelagodu dolaska u ordinaciju umanjujemo na najmanju moguću mjeru.

Već pri prvom dolasku, želimo novom pacijentu pokazati da nam je važan problem radi kojega dolazi, ali i on kao osoba, jer samim odabirom naše ordinacije kao mjesta gdje želi riješiti svoj problem, daje povjerenje i nama kao ljudima.